Maulid Nabi

id maulid, nabi, maulid nabi, sholawat nabi, nabi muhammad, administrasi

Maulid Nabi

Tentara Muslim (AljazeeraNews)

Bulan Maulid iku Bulan Kelahirane Nabi
"Garap Administrasi iku kudu sing Teliti, nek wis Rampung yo ditoto sing Rapi....
Bulan Maulid iku Bulan Kelahirane Nabi, Ayo Diperingati karo Moco Sholawat Nabi..."

(@21112017#rhy*maulidurrasul2017)
Pewarta :
Editor: Edy M Yakub
COPYRIGHT © ANTARA 2018

Komentar