Suroboyoan

Suroboyoan

Taon Baru

Watu Akik Warnane Biru, Tukune nang Bali.... Saiki wis Taon Baru, Ndungo lan Ikhtiar Ojok Lali...."

(@herman#jimbaran221217)

Suroboyoan / Senin, 11 Desember 2017 10:38

Wartawan "Now"

"Arek Suroboyo melok Diklat Jurnalistik, masio Perawakane Ngglembosi tapi Uteke Bonek iku Top...Wartawan "Old" (Lawas) nek Nulis nganggo Mesin Ketik, Wartawan "Now" (zaman saiki) nganggo ...

Suroboyoan / Senin, 20 November 2017 16:27

Maulid Nabi

"Garap Administrasi iku kudu sing Teliti, nek wis Rampung yo ditoto sing Rapi....Bulan Maulid iku Bulan Kelahirane Nabi, Ayo Diperingati karo Moco Sholawat ...

Suroboyoan / Sabtu, 11 November 2017 8:43

Ikhlas

"Nang Madinah onok makam Rasulullah, nang Mekkah onok Ka'bah Baitullah..."Nek Sedekah iku Kudu Ikhlas Kerono Allah, Nek Ikhlas bakal Melbu Suwargone Gusti Allah..."(nurshhodiq, 08133xxxxxxx, ...

Suroboyoan / Sabtu, 14 Oktober 2017 11:35

Iku Santri

"Cak Muin nang Kali Nggolek Kodok, eh Lha kok Nemune iwak Tengiri...Santri iku Dudu cuma Mondok, tapi Sopo ae sing Rajin Ibadah (Hormat Kiai) iku Santri.."(@mufidah#harisantri2017)

Suroboyoan / Selasa, 26 September 2017 21:27

Seneng Batik

Nek Awakmu Seneng karo Jangkrik, Ojok Lali Wisata nang "Taman Nusa"....Nek Awakmu Nggak Seneng Batik, Ojok Ngaku wong Indonesa.....(haribatik2017#2oktober@edm)

Suroboyoan / Selasa, 5 September 2017 14:55

Peduli Rohingya

"Cak Nun Senengane Pantun, Mangkane Ngomonge Rodok Gaya....Urip Iku Kudu Santun, nek Santun Iku yo Peduli Rohingya...."@rohingya-6917#esanto{malboro}

Suroboyoan / Selasa, 22 Agustus 2017 21:16

Dudu Gelar Kaji

"Kang Fauji Tandur nang Sawah, Muleh Kelangan Arloji...Kuncine Kaji iku Takwa, dudu Nguber Gelar wak Kaji..."(@gatot#yinquin#22817)

Suroboyoan / Senin, 14 Agustus 2017 9:39

Ojok Lali Upacara

"Abang Putih Genderane, Dipasang nang Omahe dewe-dewe...Tanggal 17 Agustus Ojok Lali Upacarane....Indonesia wis Merdeka 72 Tahun Suwene..."(@pasuruan#srm/pra17817)

Suroboyoan / Selasa, 8 Agustus 2017 11:57

Merdeka ojok Ayem

Kang Muin seneng Soto Babad, Kang Rifai seneng Sayur Bayem...Saiki wis Merdeka hampir sak Abad, Arek Enom Ojok Adem Ayem...(@rofii#merahputih*sanur8817)

Suroboyoan / Minggu, 30 Juli 2017 10:07

Ojok Dulinan WA

Anak e Belajar peta Pulau Jawa, Bapak e Seneng lakon Gatotkoco....Ojok terus dulinan WA, saiki Zaman Edan kudu sing Akeh Moco...((@emyak#lumintang/270717)))))