Seneng Batik

id jangkrik, taman nusa, wisata, batik, wong Indonesia

Seneng Batik

Pengunjung melihat pameran batik Indonesia di Atrium Ciputra World Mall, Surabaya, Jawa Timur, Senin (10/4). Antara Jatim/Naufal Ammar/zk/17. (edm)

Ojok Ngaku wong Indonesa.....
Nek Awakmu Seneng karo Jangkrik, Ojok Lali Wisata nang "Taman Nusa"....
Nek Awakmu Nggak Seneng Batik, Ojok Ngaku wong Indonesa.....

(haribatik2017#2oktober@edm)
Pewarta :
Editor: Edy M Yakub
COPYRIGHT © ANTARA 2018

Komentar