Kamis, 21 September 2017

"Cak Nun Senengane Pantun, Mangkane Ngomonge Rodok Gaya....Urip Iku Kudu Santun, nek Santun Iku yo Peduli Rohingya...."@rohingya-6917#esanto{malboro}
Terkini lainnya
  • Anak e Belajar peta Pulau Jawa, Bapak e Seneng lakon Gatotkoco....Ojok terus dulinan WA, saiki Zaman Edan kudu sing Akeh Moco...((@emyak#lumintang/270717)))))
  • "Sore-Sore Lungguh Bale Nonton TV, Disambi karo Mangan Sate.....Suwe Prei cuma Nonton TV, Ojok sampek Ketinggalan Pelajarane...."(@pasuruan#bangilcity=170717)
  • Kapal Keruk Taline Kenceng, Kapal-Kapalan Taline Rafia...Nek Pilkada Ojok Ngamuk nek Gak Seneng, sing Penting ojok Milih mergo Hadiah.... (@dki#ButetK*pilgub2018)
  • "Tuku Batik nang Kutho Solo, nek Digawe yo Pancen Nyoto....Wayahe Mudik Ayo Direncanakno, Ojok sampek nang Dalan nemu Ciloko..."(wir@pasuruan#25Ramadhan17/emy)
  • "Onok Kucing Belajar Nari, Ngerti Onok Pindang langsung Mari...Posoan wis apene Mari, Sepurane yo mumpung Idul Fitri....(@emy/bdw#lebaran2017)
  • "Mlaku-mlaku nang Bali, Ojok Lali Tuku Patung Ganesha....Pancasila iku wis Pasti, Pasti Cocok kanggo Rakyat Indonesia..."(bali@edy#haripancasila2017#sayaindonesia)
  • "Tadarus Quran Ojok Lali, Shalat Tarawih sing Sempurno....Elingo Nek Mati iku Mesti, Ojok Poso cuma Pamer Morotuwo...."(@edyyakub17#wonocolo17)
  • "Nang Bulak Banteng Tuku Kloso, Digowo Mudik nek Apene Riyoyo.....Ojok Lali nek Wulan Ramadhan Wayahe Poso, Nek Aku Salah yo Njaluk Sepuro...."(@pidatoareksuroboyo#070517#ramadhan2017)
  • "Mlaku-Mlaku nang Trowulan, Ojok Sampek Nggawe Celono Soak....Nek Awakmu Ngaku Wartawan, Yo Ojok Nggawe Berita Hoaks..."(@sofyanlub#harikebebasanpers352017)
  • "Nang Sawah Ketemu Pak Tani, Umpomo Pak Tani Mogok yo Sido Luwe...Ayo Podo Niru Ibu Kartini, sing Berjuang kanggo Bongsone Dewe..."(@kartini2017/gatsu#emy)
Top News

Generated in 0.1642 seconds memory usage: 0.55 MB